MLSNÁ KOČKA se od 23.7.2013 přestěhovala do nové, snad přehlednější kuchyně, na adresu:








... prostě jen vynecháte tečku :-) Těším se na Vaši návštěvu!


Toust s rozpečeným kozím sýrem a medem

21. prosince 2012 v 17:26 | Pavlína |  *** PŘEDKRMY
Je tu jeden tip na sváteční pohoštění. Ze zcela obyčejného toustu se sýrem máme za pár minut neodolatelnou a navíc půvabnou lahůdku.


Opečte nasucho nebo na několika kapkách olivového oleje plátky bílé bagety. Na jeden z nich položte silnější plátek kozího sýra. Vložte 1 - 2 minuty pod gril. Zakryjte druhým plátkem toustu, přidejte kus čerstvého fíku a zakápněte medem rozmíchaným s několika kapkami portského.


Dobrou chuť!
 



Komentáře

1 HaF HaF | Web | 21. prosince 2012 v 23:22 | Reagovat

Toustík je svátečně luxusní!
Pohodové svátky přeje HaF :-)

2 Boban Boban | Web | 25. prosince 2012 v 22:34 | Reagovat

Teda vypadá to hodně lákavě! Mimochodem vše nej do novéro roku ;-)

3 Madla Madla | Web | 27. prosince 2012 v 10:58 | Reagovat

Stačí pár kvalitních ingrediencí a o luxusní pohoštění je postaráno. Jak to děláš Pavlíno, že i v těchto zamračených dnech máš pořád tak profesionální fotky?

4 Meg Meg | Web | 30. prosince 2012 v 22:19 | Reagovat

To je nádhera! Hned bych se do takové lahůdky pustila. Přeju vše nej do nového roku :)

5 Pavlína Pavlína | 2. ledna 2013 v 10:07 | Reagovat

[1]:HaF + [2]:Boban + [3]:Madla + [4]:Meg:

Všem děkuji za milé komentáře. Doufám, že jste si užili uplynulé sváteční dny a přeji vám hlavně zdraví a štěstí v novém roce :D
P.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Článek o skvělém setkání foodbloggerů, který vyšel v časopise INSTINKT (40/2012 dne 4.10.2012), je k nahlédnutí 1.strana. 2.strana. 3.strana.


Článek, který vyšel o mém blogu, mých fotografiích a také trochu o mně v časopise INSTINKT (30/2012 dne 26.7.2012), je k nahlédnutí ZDE.