MLSNÁ KOČKA se od 23.7.2013 přestěhovala do nové, snad přehlednější kuchyně, na adresu:

www.mlsnakockablog.cz... prostě jen vynecháte tečku :-) Těším se na Vaši návštěvu!



Navštivte Mlsnou kočku také na Facebooku a staňte se jejími fanoušky: ZDE.


Objednejte si kuchařskou zástěrku exkluzivně navrženou pro Mlsnou kočku: ZDE





Komentáře

1 Madla Madla | Web | 28. října 2012 v 13:20 | Reagovat

To je opravdu nádhera! Symfonie chutí a vůní na něžně růžovém talíři. Nezbývá mi než závidět ...

2 Bloud. Well Bloud. Bloud. Well Bloud. | E-mail | Web | 31. října 2012 v 17:41 | Reagovat

Slina mi ukápla...

3 toffo toffo | 1. listopadu 2012 v 8:12 | Reagovat

Dost často zapomínám, že nudle (nebo rychlejší špecle) dokáží být masu na talíři rovnoceným partnerem, tenhle recept si o ně přímo říká. Letos jsme si dokonce i my pochutnali na zvěřině. Sice v restauraci, u zámku Lednice, před měsícem, na ty úžasné dančí minutkové plátky s restovanou cibulkou a omáčkou z lišek nezapomenu. Měla jsem radost, že i zbytek společnosti překonal své předsudky k zvěřině a vysoko jí ocenily. Tak mi zbývá ještě "dovést" zvěřinu až k nám do kuchyně.

4 Pipi Pipi | E-mail | Web | 1. listopadu 2012 v 8:19 | Reagovat

Krásné nudle a navíc domácí... Tak to je v mém případě ještě pole nezorané, ale třeba se jednou při dlouhých zimních večerech pustím i do domácích těstovin, člověk nikdy neví! :-D

5 Pavlína Pavlína | 1. listopadu 2012 v 14:36 | Reagovat

[1]:Madla+ [2]:Bloud.Well Bloud.:
Děkuji, bylo to vynikající :-P
P.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.